Sectie(s): Hoogwerkbedrijven
Subsectie(s):  Rolsteigers, Systeemsteigers, Ladders en trappen, Hangbruginstallaties
Donateur                            Nee
Leveringsprogramma: Verkoop, verhuur, montage, inspectie & onderhoud van professioneel klim- & toegangsmateriaal
Werken op hoogte kan op zeer veel verschillende manieren. De keuze van de juiste klim- en toegangsmateriaal is sterk afhankelijk van het soort object en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Als totaal leverancier van ladders, trappen, steigers, hangbruginstallaties, hoogwerkers & valbeveiliging voor de professionele gebruiker is Skyworks de aangewezen partner wanneer het gaat om veilig werken op hoogte.Breed assortiment klimmateriaal
Bij Skyworks vindt u een compleet assortiment ladders, trappen, steigers, doorwerksystemen, hangbruginstallaties, hoogwerkers en valbeveiliging. Of het nu gaat om verkoop of verhuur, langlopende projecten of incidentele toepassingen Skyworks informeert u over de meest gunstige voorwaarden en condities waarmee u op hoogte snel en efficiënt kunt werken.Montage, inspectie & onderhoud
Desgwenst verzorgt Skyworks tevens de montage- en verplaatsingswerkzaamheden van de gehuurde materialen, zodat u hier geen omkijken naar heeft en u altijd verzekerd bent van een veilige werkplek. Tevens kunnen wij uw eigen klimmaterialen bij u op locatie inspecteren en repareren.Altijd in de buurt met deskundig advies
Door ons landelijk dekkend netwerk van vestigingen zijn wij altijd bij u in de buurt om u bij te staan met een deskundig advies. Onze technisch adviseurs en werkopnemers hebben een ruime ervaring met het bereikbaar maken van een werkplek op hoogte in de meest uit een lopende situaties.
 Hoogwerkers: Verhuur
Rolsteigers:   Productie, verkoop, verhuur, montage
Systeemsteigers (aluminium): Productie, verkoop, verhuur, montage
Ladders & trappen: Productie, verkoop, verhuur, montage
Hangbruginstallaties: Productie, verkoop, verhuur, montage

Beschrijving

Skyworks is actief als totaalleverancier van professioneel klim- en toegangsmateriaal voor de zakelijke markt. Al ladders, trappen, steigers, doorwerksystemen, hangbruginstallaties, hoogwerkers en valbeveiliging die door Skyworks worden geleverd voldoen aan de huidige (arbo)wet- en regelgeving en zijn tot stand gekomen door jarenlange ervaring, een uitgebreide know-how en een hoge mate van technische kennis.

Uw werkplek op hoogte
Samen met u wordt gekeken naar de verschillende mogelijkheden voor het bereikbaar maken van uw werkplek op hoogte. Op welke hoogte u ook moet zijn, Skyworks biedt dé veiligste, werkbare oplossing voor u en uw medewerkers.

Oplossingen op maat
Skyworks levert een breed assortiment ladders, trappen, steigers, doorwerksystemen, hangbruginstallaties, hoogwerkers en valbeveiliging. Naast standaard producten ontwerpt en levert Skyworks ook op maat geneden oplossingen voor moeilijk te bereiken werkplekken. Onze specialisten inventariseren uw project om een gedegen advies te kunnen geven. Een verantwoorde en veilige werkplek wordt hiermee op maat voor u ontwikkeld, begeleid en opgeleverd.

Kwaliteit en Veiligheid
De producten en diensten worden permanent getoetst op kwaliteit en veiligheid. Dit systeem van integrale kwaliteitsbeheersing is onderdeel van onze bedrijfsvoering en is vastgelegd in ons zorgsysteem ISO 9001 en VCA**. Door goed te luisteren naar uw wensen en opmerkingen wordt gezorgd voor blijvende productverbeteringen en nieuwe ergonomische toepassingen voor het veilig werken op hoogte.

Deskundigheid
U kunt als professionele gebruiker te allen tijde vertrouwen op onze deskundigheid. Wij geven hoge prioriteit aan het investeren in professionele, goed opgeleide medewerkers d.m.v. een uitgebreid trainingsprogramma.

Landelijke dekking
Skyworks zit altijd bij u in de buurt. Een landelijke dekking, van zelfstandig werkende vestigingen met een uniforme uitstraling en een actieve klantbenadering, zorgt ervoor dat iedere vraag snel en efficiënt wordt behandeld.