Sectie(s):
Steigerbedrijven
Subsectie(s): 
 Donateur:                   Nee
Leveringsprogramma:

Het leveringsprogramma van Rix steigersystemen bestaat uit 3 hoofdgroepen; RMS, RLS en RRS.

RMS: Rix Modular Safety is een stalen steiger, welke veelzijdig toepasbaar is voor bijvoorbeeld het zware metselwerk, maar ook voor lichtere onderhoudsklussen.

RLS: Rix Lineair Safety wordt gekwalificeerd door de minimale lichte onderdelen, zoals voetspindels, stelramen, vloerdelen en diagonale schoren. Een maximale steiger kan met een minimale tijdsbesteding opgebouwd worden.

RRS: Rix Rolling Safety, beter bekend als de aluminium rolsteiger, is ideaal voor lichte renovatie en schilderwerken. Het RRS systeem is eenvoudig te verplaatsen door het gebruik van zwenkwielen.

Alle van keuring voorziende Rix steigersystemen zijn compatibel, dus volledig te gebruiken naast andere reguliere merken. Verder staan wij garant voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding.

Steigerbouw (stalen):
Productie, verkoop
Rolsteigers: 
Verkoop
Systeemsteigers (aluminium): 
 Productie, verkoop
 Ladders en trappen: 
 Productie, verkoop

Beschrijving

Rix steigersystemen is de specialist in professioneel nieuw en gebruik steigermateriaal. De Rix materialen zijn compatible met alle gangbare en reguliere merken.

Onze steigersystemen voldoen aan alle internationale normen op het gebied van functionaliteit, aanpasbaarheid, duurzaamheid. Rix steigersystemen hecht veel waarde aan veiligheid en daarom zijn alle Rix systemen voorzien van alle benodigde keuringen en certificaten. Natuurlijk wordt ook visueel al ons materiaal gecheckt.