Sectie(s):
Steigerbedrijven
Subsectie(s): 
 Donateur:                   Nee
Leveringsprogramma:

Metselsteigers, renovatiesteigers, gevelsteigers, ondersteuningsteigers, schoorsteensteigers, hangsteigers, transportsteigers, rolsteigers, aluminium werkbruggen, bouwliften, krimpfolie en steigergaas

Opmerkingen:
Alle steiger systemen worden met eigen materiaal uitgevoerd.

Steigers (stalen):
Verkoop, verhuur, montage

Beschrijving

De Spindel Steigers  is een familiebedrijf, opgericht in 1990. Sinds 2012 wordt het bedrijf geleid door, Joost en Bas van der Grinten.

De Spindel Steigers is gespecialiseerd in montage, demontage, verhuur ,verkoop en keuren van steigers. Het werkgebied ligt voornamelijk in de nieuwbouw, renovatie en industrie. Tevens biedt De Spindel Steigers creatieve  oplossingen voor bijvoorbeeld podia en promotionele doeleinden.

Veelzijdig en creatief

Door de veelzijdigheid van het bedrijf en materiaal, Layher®, en een creatieve instelling biedt zij een oplossing voor elk probleem bij werken op hoogte. Ook kan De Spindel Steigers andere voorzieningen  aanbieden, bijvoorbeeld bouwliften, trappenhuizen en krimpfolie doorwerkprojecten, zie ook:  www.despindelkrimpfolie.nl. Welke in het steiger ontwerp opgenomen kunnen worden. Bovendien zijn de monteurs flexibel en breed inzetbaar en in bezit van steigerpas A of B, en VCA. Om de veiligheid en kwaliteit van steigers te waarborgen is De Spindel Steigers al sinds 1997 VCA-gecertificeerd, al haar steigerwerk wordt uitgevoerd volgens de richtlijn steigers.

De Spindel Steigers maakt graag geheel vrijblijvend een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden ten aanzien van steigers binnen uw project te bespreken. Vervolgens wordt een passende en vrijblijvende offerte opgesteld voor  het benodigde steigerwerk.Uw project wordt door De Spindel Steigers volledig begeleid, vanaf het uitbrengen van de offerte tot en met de uiteindelijke demontage van de steiger heeft u één vast contactpersoon binnen De Spindel Steigers organisatie. Om zo de begeleiding van uw project optimaal te laten verlopen.

De Spindel Steigers, wij houden u op de hoogte!