Bent u als bedrijf op zoek naar een werkvoorbereider? Overweegt een medewerker een overstap als werkvoorbereider?

De bouw-, infra- en installatiebranches investeren in mensen. Deze sectoren blijven groeien en hebben in de komende jaren veel mensen nodig. Steeds vaker stappen mensen succesvol over naar een baan in de bouw, infra of techniek.

Wat gaan we doen

Tijdens een bijeenkomst die georganiseerd wordt op 30 november aanstaande vanuit het project “Je gaat het maken in de bouw en infra” komt u alles te weten over de functie werkvoorbereider en de kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn. We vertellen over het persoonlijke traject dat aangeboden wordt waarin gezamenlijk bekeken wordt wat nodig is voor een (overstap naar) werkvoorbereider in de bouw-, infra- of installatiebranche. Directeur Bert Boeijink van Bloemendal vertelt waarom zij graag gebruik maken van zij-instromers, deelnemer Jeroen vertelt over hoe hij de stap naar de bouw en infra heeft ervaren en ROC Midden Nederland vertelt over de opleiding basis bouwkunde.

Kennismaken

Tijdens de lunch is er vervolgens alle tijd voor zij-instromers en bedrijven om met elkaar kennis maken.

Meld u aan!

Ben je ondernemer en wil je de ervaringen horen van een collega? Of wil je een geïnteresseerde zij-instromer ontmoeten omdat je een vacature als werkvoorbereider hebt? Heeft u een medewerker die geïnteresseerd is in de functie en opleiding tot werkvoorbereider? Meld u dan aan voor de beroepenbijeenkomst werkvoorbereider!

Aanmelden doet u door een e-mail te sturen naar info@jegaathetmaken.nl

Vooraf aanmelden is noodzakelijk door het beperkte aantal deelnemers en corona maatregelen.

Praktische informatie

Datum: 30 november 2021, 11.00 – 13.00 uur Locatie: Bloemendal, Bedrijfsweg 11, Leusden