Op 28, 29 en 30 september 2010 vinden in de Evenementenhal in Gorinchem opnieuw de Beton Vakdagen plaats.

Op de beursvloer kunt u dagelijks vanaf 13.00 uur kennisnemen van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied: de bouw en de (gespecialiseerde) aannemerij. Dat betonbouw daarbij een centrale rol inneemt moge duidelijk zijn. De leden van de VSB en het Gietbouwcentrum zijn in grote getale aanwezig met stands en producten, om u te informeren over hun producten en diensten, maar ook om met u bij te praten over de onderwerpen die de bedrijven momenteel bezighouden. Kortom: een ontmoetingsplaats voor onze branche!

Zoals inmiddels traditie is geworden, organiseren de VSB en het Gietbouwcentrum elke dag een gevarieerd lezingenprogramma waarin diverse interessante onderwerpen op praktische wijze worden belicht. Van veiligheid en arbo, technische ontwikkelingen, innovaties en noviteiten tot praktijkcases passeren de revue. Tussendoor is er ruime gelegenheid tot informeel bijpraten met collega’s uit de branche, het drinken van een kopje koffie en het nuttigen van de eveneens traditionele Krentenwegge.

Elke dag bent u welkom vanaf 09.30 uur en kunt u aansluitend rond 13.00 uur de lunch gebruiken op de beursvloer. De leden van de VSB en het Gietbouwcentrum staan op dat moment al voor u klaar!