MELD U HIERONDER AAN

Op 2 mei vindt de eerste VSB Kennissessie plaats met als onderwerp ‘Valkuilen bij de inhuur van ZZP’ers’. Door wijziging in regelgeving bij inhuur van ZZP’ers zal de belastingdienst en ook de arbeidsinspectie niet alleen actiever optreden maar ook anders handhaven.Het kabinet wil namelijk oneigenlijk inhuur van zelfstandigen voorkomen en neemt daarom maatregelen. Het is van mening dat zelfstandigen niet ingehuurd horen te worden door een werkgever of opdrachtgever terwijl ze eigenlijk in dienst moeten zijn. Het kabinet wil dit soort inhuur voorkomen.

Tijdens de kennissessie hoort u alle ins en outs over de gewijzigde regelgeving, wat de valkuilen zijn voor u als werkgever en hoe u zich kunt voorbereiden op een controlebezoek van de belastingdienst en de arbeidsinspectie. Meld u hieronder aan voor deze kennissessie op donderdagmiddag 2 mei 15.00-17.00 uur bij de VSB in Veenendaal.

De kennissessie is een initiatief van de nieuwe VSB Commissie Veiligheid en is speciaal bedoeld om kennis over veiligheid en aanverwante onderwerpen met elkaar te delen. De commissie werkt sectie-overschrijdend; met de activiteiten en kennisoverdracht onderstreept VSB haar positie als autoriteit als het gaat om veiligheid en veilig werken op hoogte.  Aanmelden, alleen mogelijk voor VSB-leden,  kan eenvoudig via onderstaand aanmeldformulier. Geen VSB-lid en interesse om lid te worden? Klik dan hier.

 

Aanmelding VSB Kennissessie Valkuilen bij inhuur ZZP'ers