AIC BV, Aannemers Inkoop Centrale B.V, een technische groothandel in bouwmachines, bouwmaterieel en containertechniek is nieuw lid binnen de VSB . Het bedrijf treedt toe tot de sectie Steigerbouwbedrijven van de VSB. De toetreding bewijst dat de vele verenigingsinitiatieven een blijvende impuls zijn voor ledenaanwas

Voorafgaand aan de toetreding tot de VSB is AIC BV getoetst aan de eisen die in de VSB Waarborgregeling worden gesteld. Met deze regeling wordt aantoonbaar gemaakt dat een VSB-lid veilig werkt, kwaliteit levert, integer en betrouwbaar is en zich opstelt als een waardig en gewaardeerd collega in de markt. Een waarborg dus voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid.

AIC

AIC BV, gevestigd te Harderwijk en Ermelo, is een familiebedrijf opgericht in 1956. Het bedrijf verkoopt en verhuurt door heel Nederland. In de ruim 65-jarige geschiedenis heeft het veel vakkennis opgebouwd. Het bedrijf is een landelijk opererende partner voor vele aannemers- en bouwbedrijven, die een breed assortiment aan machines en materieel combineert met verhuur, reparatie, kalibratie en keuring van bouwmachines en -materieel. Tot het leveringsprogramma behoren o.a. steigers (verkoop en verhuur) alsmede rolsteigers, ladders, en andere arbeidsmiddelen om op hoogte te kunnen werken.