Vanaf 1 januari 2022 wordt bouwen anders. Door de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor bouwen (Wkb) gaat er een aantal zaken voor de aannemers veranderen. De beoogde invoeringsdatum van de wet is 1 januari 2022. Hierdoor is er voldoende ruimte om ervaring op te doen gedurende proefprojecten. De eerste bevindingen vanuit proefprojecten zijn inmiddels opgedaan. Ook zijn er een tal van nieuwe inzichten bekend over onder meer het Consumentendossier. Oftewel informatie die wij graag met u willen delen om u voor te bereiden op deze nieuwe wetgeving.

Namens de Aannemersfederatie Nederland Bouw en Infra, NVBU en Kwaliteitborg BV willen wij u van harte uitnodigen om het Webinar over Wkb bij te wonen.

  • Deze vindt plaats op 7 december as. om 13.30 uur tot 15.00 uur.

Tijdens het Webinar staat de MKB-aannemer centraal. Wij praten u bij over de laatste ontwikkelingen. Geven u inzage in de laatste status van het Consumentendossier. Behandelen de rol van de kwaliteitsborger en wij vertellen u waar u nu al rekening mee kunt houden om in 2022 goed te kunnen anticiperen op de Wkb.

Maak kennis met

Het Webinar vindt plaats in een studio en wordt gepresenteerd door de betrokken partijen, waar de volgende afgevaardigden bij aanwezig zijn:

  • Peter Ligthart, Projectleider AFNL-proefprojecten
  • Jan Jager, Directeur, algemeen secretaris bij NVBU
  • Erik Giesen, Kwaliteitborger, bij Kwaliteitborg BV
  • Gastspreker

Inschrijven

U kunt zich via deze link inschrijven om het Webinar bij te wonen. Zodra u zich heeft ingeschreven ontvangen u een link, waarmee u het Webinar kunt bijwonen.

 Vragen?

Mocht u aanvullende vragen hebben naar aanleiding van deze uitnodiging dan kunt u contact opnemen met Jan Jager, T. 0522 470339, E. jan.jager@nvbu.nl.