De Sectie Betonbekistingbedrijven van de Vereniging voor Steiger-, Hoogwerk- en Betonbekistingbedrijven (VSB) organiseert in samenwerking met het Gietbouwcentrum een drietal symposia tijdens de Beton Vakdagen 2007. Het evenement vindt op 11, 12 en 13 december plaats in de Evenementenhal Gorinchem.

De symposia vangen aan om 9.30 uur en omvatten steeds vier lezingen, waarin de laatste ontwikkelingen, theorie en praktijk van de beton(bekisting)techniek aan de orde komen. De symposia eindigen rond 12.30 uur waarna de bezoeker de gelegenheid heeft om de vakbeurs te bezoeken.

Op het programma staan voordrachten van verschillende sprekers. Tijdens de lezingen wordt ingegaan op veiligheid, koude gietbouw, vezelbeton, de Energie Prestatie Coëfficiënt (EPC) en de relatie tussen ergonomie en arbeid. Verder staat een praktijkgerichte casus over gietbouw en installaties op het programma en zullen verschillende markt- en productontwikkelingen de revue passeren.

Het gezamenlijke symposiumprogramma van VSB en het Gietbouwcentrum is bedoeld voor opdrachtgevers, aannemers, bouwondernemers, uitvoerders, toeleveranciers en anderen die geïnteresseerd zijn in of betrokken bij de beton(bekisting)branche.

Het programma voor de symposiumdagen kan worden gedownload van de websites van de VSB (www.vsb-online.nl) door op de betreffende banner (rechterkolom) te klikken. Het programma zal tevens te vinden zijn op de website van het gietbouwcentrum (www.gietbouwcentrum.nl).

Daarnaast vindt de bezoeker van beide websites hier ook een aanmeldingsformulier waarmee men zich voor de symposia kan registreren.