Op 30 mei jl. hield VSB haar voorjaarsledenvergadering. Toneel was de ss Rotterdam – waar historie, noeste arbeid en een feestelijke omgeving samenkomen. Voorafgaand aan de vergadering werden leden meegenomen op het sundeck, waar een heuse Haka instructeur de leden de fijne kneepjes van de Haka bijbracht. Verbinding, samenwerken, overtuigen en presteren – de Haka heeft het allemaal in zich. Na afloop kon energiek aan de vergadering worden gestart.

Groen licht voor nieuwe organisatie
Een van de onderwerpen die op de agenda stonden was de voorgenomen nieuwe organisatiestructuur voor VSB die een grotere betrokkenheid én verantwoordelijkheid voor leden gaat brengen. Het bestuur kreeg groen licht om de plannen te gaan uitwerken en tijdens de najaarsvergadering te presenteren.

Nieuw lid en nieuwe partner
Tijdens de ledenvergadering werd ook het nieuwe lid AT-PAC welkom geheten. Daarnaast werd René Quaedvlieg van Linq Systems welkom geheten als nieuwe partner. Hij ontving het bijbehorende certificaat uit handen VSB voorzitter Frank Klessens.

Na afloop van de ledenvergadering werden leden getrakteerd op een boottocht per RIB boot door de Rotterdamse haven én een rondleiding door een heuse kapitein over de ss Rotterdam. De dag werd afgesloten met een feestelijke borrel en walking diner.