Van 9 t/m 11 december a.s. worden in de Evenementenhal Gorinchem de jaarlijkse betonvakdagen gehouden. Net als in voorgaande jaren pakken de Vereniging van Steiger-, hoogwerk- en betonbekistingbedrijven (VSB) en haar leden van de sectie Betonbekistingen groots uit.
Ook dit jaar wordt in samenwerking met het Gietbouwcentrum iedere beursdag gestart met een lezingenprogramma. Deze symposia vangen aan om 9.30 uur en omvatten steeds vier lezingen, waarin wordt ingegaan op veiligheid, arbeidsomstandigheden, de stand van de techniek en innovaties. Verder staat dagelijks een praktijkgerichte casus op het programma en zullen verschillende markt- en productontwikkelingen de revue passeren. De symposia eindigen rond 12.30 uur waarna de bezoeker de gelegenheid heeft om de vakbeurs te bezoeken.

Het symposiumprogramma van de VSB en het Gietbouwcentrum is bedoeld voor opdrachtgevers, aannemers, bouwondernemers, uitvoerders, toeleveranciers en anderen die geïnteresseerd zijn in of betrokken bij de beton(bekisting)branche. Het programma voor de symposiumdagen kan vanaf medio november worden gedownload van de websites van de VSB (www.vsb-online.nl) Hier vindt de bezoeker ook een aanmeldformulier waarmee men zich voor de symposia kan registreren.

Naast het symposiumprogramma is ook een groot aantal leden van de sectie Betonbekistingen van de VSB op de Betonvakdagen vertegenwoordigd. Zo geven NOE Bekistingtechniek, SGB/Hunnebeck, Safe/Safe Montage, Peri, Doka Nederland, De Hon Bekistingtechniek, Meva Bekistingsystemen, Miver Bekistingtechniek, Degraform Bekistingen, Matemco Hulpconstructies, Rojo Steigerbouw, Travhydro Nederland en Layher tijdens de beurs acte de présence.