Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. Begin april is de nieuwe VCA-versie gepubliceerd. VCA 2017/6.0 stelt veiligheid nog meer centraal, bevat verbeteringen op het gebied van de werkplek en veilig gedrag en zorgt voor meer duidelijkheid en betrouwbaarheid voor de keten. Ook is er nu één schema voor Nederland en België.

Op woensdag 20 juni 2018 organiseert de SSVV het congres Samen Sterk Voor Veilig Werk. We praten u bij over alle ins en outs van de nieuwe VCA, voorzien u van praktische tools en hulpmiddelen om aan de slag te gaan en laten u zien hoe anderen VCA inzetten om iedere dag weer bewust met veilig werken bezig te zijn.

Het congres is bedoeld voor bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn of willen worden, opdrachtgevers die VCA vragen, HSE-managers, VGM-medewerkers, VCA-auditoren en -coördinatoren en VCA-opleiders. En verder voor iedereen die veilig en gezond werken een warm hart toedraagt.

Noteer dus in uw agenda:
Samen Sterk Voor Veilig Werk
Woensdag 20 juni 2018, 8:00 – 13:00 uur (inclusief ontbijt!)