Werknemers die met plezier naar hun werk gaan en op tijd vooruit kijken zijn goed voor jouw bedrijf en bovenal wil je goed personeel behouden. Uit ervaring weten we dat niet alle werknemers snel het achterste van hun tong laten zien. Toch wil je een betrokken werkgever zijn en inspelen op ieders behoefte. Tijd voor de Quickscan!

Eenvoudig en toegankelijk

De Quickscan is een handige online tool gericht op bedrijven en/of afdelingen met minimaal 4 werknemers. Je krijgt inzicht in thema’s als gezondheid, samenwerken en ontwikkeling en invullen duurt slechts 5 minuten. Als werkgever beantwoord je online 20 korte vragen over onder andere leefstijl, werk-privé balans en risico op uitval van jouw werknemers. Vervolgens nodig je jouw werknemers uit om hetzelfde te doen. Zo achterhaal je hoe zij tegen dezelfde onderwerpen aankijken. Je ontvangt binnen 2 weken een rapportage per e-mail met de uitkomsten. Zo krijg je inzicht in het werkplezier, de veiligheid en het toekomstperspectief van jouw werknemers op een eenvoudige en toegankelijke manier! Een mooie aanleiding om in gesprek te gaan met je werknemer.

 MijnVolandis

Heb je 15 of meer werknemers die deelnemen aan de DIA (incl. het PAGO)? Dan vind je in mijnVolandis jouw bedrijfsrapport over de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Daarnaast is ook de benchmark op branche- en sectorniveau aanwezig en vind je instrumenten als de RI&E en V&G-planner.