Er is voor ondernemers een nieuw instrument beschikbaar dat onder meer berekent in hoeverre zij in aanmerking komen voor de overheidsmaatregelen en welke effecten die maatregelen hebben op hun financiële positie de komende periode. Via de website  www.coronacalculator.nl kunt u gebruik maken van dit nieuwe instrument.

Ondernemers komen door de coronacrisis acuut in de financiële problemen; omdat zij hun bedrijf verplicht hebben moeten sluiten, vanwege de thuisblijfadviezen van de overheid of door verstoorde (internationale) ketens. Velen weten nu niet goed waar ze in aan toe zijn.
Ondernemers hebben nu zoveel aan hun hoofd. Met de nieuwe calculator worden ondernemers geholpen eenvoudig een weg te vinden in de steunmaatregelen die er zijn en welk effect ze hebben op hun liquiditeitspositie.

Deze tool wordt bovendien komende tijd op basis van alle ervaringen en ontwikkelingen steeds verder verfijnd en uitgebreid.

Dit instrument biedt ondernemers:

  • alle steunmaatregelen eenvoudig op een rij;
  • snel inzicht in welke regelingen van toepassing zijn voor jouw bedrijf;
  • een indicatie van de hoogte van jouw tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en mogelijkheden rond belastinguitstel;
  • een indicatie van jouw persoonlijke liquiditeitspositie de komende periode, gebaseerd op je eigen bedrijfsgegevens;
  • alles overzichtelijk in één persoonlijk dashboard;
  • directe link naar de voor jou relevante aanvraagformulieren;
  • antwoord op veel gestelde vragen.

De coronacalculator is veilig en overzichtelijk en werkt snel. De tool wordt dagelijks bijgewerkt. Actualisaties in de regelgeving worden doorvertaald in de calculator, zodat de ondernemer zijn sommen en aanvragen kan maken op grond van de meest actuele inzichten.