De MKB-dagen is een event van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) waar het RVB graag in gesprek gaat met (toekomstige) partners over de aanstaande meerjarige geïntegreerde onderhoudscontracten.

Eigenaren, directeuren en bedrijfsleiders van MKB-bedrijven in de bouw- en installatiebranche, zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

Het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) zal de komende jaren voor zo’n 280 locaties nieuwe onderhoudscontracten afsluiten voor bijvoorbeeld Defensieterreinen, een rijkskantoor of een gevangenis. Het RVB vindt het MKB net zo belangrijk als de grote spelers in de markt.

Het RVB wil helder krijgen wat het midden- en klein bedrijf (mkb) nodig heeft om dit onderhoudstraject voor langere termijn met het RVB aan te gaan. Want we gaan het samen doen.

Locaties naar keuze

  • 2 november – Groningen
  • 8 november – Lunteren
  • 15 november – Tilburg

Schrijf deze data alvast in uw agenda. De mogelijkheid tot aanmelden volgt later.

Hou hiervoor de website van het Rijksvastgoedbedrijf in de gaten die u hier terug kunt vinden.

Tip: Meld u aan voor Rijksvastgoed Actueel en ontvang nieuws en achtergronden in uw mailbox. Rijksvastgoed Actueel is dé publicatie van het Rijksvastgoedbedrijf over alles wat er gebeurt in en rond de grootste vastgoed- en grondeigenaar van Nederland.