De RVB Marktmiddag, die plaatsvindt op 3 december, is een unieke bijeenkomst waar ontmoeten, uitwisselen en netwerken centraal staan. Een mooie kans voor branches om kennis te maken met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf. Deze keer niet op locatie, maar digitaal én interactief. De RVB Marktmiddag is bedoeld om directeuren, managers en bedrijfsleiders uit de bouw- en installatiebranche kennis te laten maken met het werk en de mensen van het Rijksvastgoedbedrijf, de vastgoedorganisatie met de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland.

Het programma is interactief. In verschillende kennissessies en thematafels wordt het gesprek aangegaan over bijvoorbeeld de renovatie van het Binnenhof, verduurzamen en slimmer maken van vastgoed en samenwerken op basis van vertrouwen. De middag wordt geopend met een welkomstboodschap van Directeur-Generaal Annet Bertram, met aansluitend een interview met Annuska Bloemert en Roger Mol over de nieuwe RVB Marktstrategie. Vervolgens presenteert Martine de Vaan de RVB Innovatie-agenda. Op het digitale RVB Kennis & Informatieplein kunnen deelnemers kennismaken met verschillende RVB-opgaven en in contact komen met RVB-medewerkers.

Uitnodiging

Op de website www.rvbmarktmiddag.nl is alle informatie over het event, het programma en de sprekers te vinden en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Naast deze uitnodiging wordt ook gestart met een social media campagne om nog meer deelnemers te bewerkstelligen. Dit gebeurt via de LinkedIn en Twitter pagina van het RVB. Hier komen wekelijks berichten over het programma, de sprekers, het digitale RVB Kennis & Innovatieplein en de netwerk en interactie mogelijkheden met RVB’ers die tijdens het online event geboden wordt.