Op 2 mei a.s. wordt het webtool BORGR gelanceerd. Borgr is een interventie die constructieve veiligheid in het ontwikkelproces borgt. Van ‘go’ tot afronding van een bouwtraject neemt BORGR de gebruiker aan de hand mee door vragen te stellen over veiligheid in de verschillende projectstappen. De gebruiker bevestigt, verwijst, verzamelt en informeert zijn team. Intern en extern.

Vanuit de ambitie om in Nederland maximale aandacht te geven aan constructieve veiligheid, in elke fase van elk project, biedt KPCV deze interventie aan. Zo wordt het voor ontwikkelend Nederland mogelijk om constructieve veiligheid echt te borgen in het proces. Door gezamenlijk gebruik bouwen we verder op sterkere schouders. Kennis delen en van elkaar leren – samen ontwikkelen we projecten in een steeds veiliger toekomst. BORGR helpt projecten veilig te ontwikkelen.

Programma in detail

15.00 uur Ontvangst
15.15 uur Opening
Introductie, Dick Stoelhorst, voorzitter KPCV
15.25 uur Introductiefilm met Job Dura (CEO Dura Vermeer), Joost Nelis (COO BAM Nederland), Paul Hooijschuur (partner Pieters Bouwtechniek), Jeroen Lammertse (directeur Aboma) en Dick Stoelhorst (voorzitter KPCV)
15.35 uur Uitleg werking BORGR
Dik Spekkink, contentmanager KPCV
16.00 uur BORGR in de Praktijk
Ronald de Groot, Dura Vermeer en René Sterken, BAM A&E
16.20 uur Vragen
16.30 uur Borrel
17.00 uur Einde bijeenkomst

Aanwezig zijn bij de lancering van BORGR? Dat kan. Aanmelden via info@kpcv.nl met namen en bedrijfsnaam verplicht.