Al meer dan 30 jaar is HTI Steigers een begrip als het gaat om de verhuur en montage van steigers, liften en bouwplaatsinrichtingen. Met een allesomvattende dienstverlening – van tekenen en berekenen tot montage, demontage en transport – geldt het bedrijf als all-in-one partner voor tal van bedrijven. Sinds kort verkoopt het bedrijf ook steigermateriaal. We spraken met Tom van den Heuvel over deze stap.

Enthousiaste reactie

Vier jaar geleden maakte HTI Steigers kennis met het Tubeconnect-systeem van BWC Steigers. “Sindsdien hebben we het systeem in onze materieeldienst opgenomen en toegepast in uiteenlopende projecten”, aldus Tom van den Heuvel. “Daar zijn we zo enthousiast over dat we het systeem ook zelf op de markt wilden brengen. Dat is inmiddels een feit.” Sinds begin van dit jaar is het bedrijf officieel dealer van BWC Steigers. Het BWC Tubeconnect-systeem is vergelijkbaar met andere steigersystemen welke HTI Steigers ook gewoon mee blijven werken. Het programma omvat onder meer tube steigerbuizen, diverse kortelingen en koppelingen, metselboy, veiligheidsvoorzieningen en oplossingen voor transport en opslag.

Voorzien van certificaten en EN-normeringen

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen zijn alle materialen uitvoerend en meermaals getest op diverse onderdelen. Daarnaast beschikken de materialen over de benodigde EN-normeringen welke de Nederlandse regel- en wetgeving stellen.

Snel leverbaar

Het nieuwe steigersysteem kent volgens HTI Steigers een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. “Bovendien is het materieel bij ons uit voorraad leverbaar. In combinatie met onze eigen logistieke en transportafdeling hebben klanten zo de zekerheid dat ze altijd snel worden bediend. Wie vandaag besteld, heeft morgen het materieel op de bouwplaats staan.” HTI Steigers levert door geheel Nederland en België.

 

Meer weten over het nieuwe systeem of over de mogelijkheden van HTI Steigers? Check dan de website www.hti-steigers.nl.