Tijdens de ledenvergadering van 27 mei jl. zijn HDV Steigerbouw B.V. en Hendriks stalen bekistingtechniek B.V. toegetreden tot de VSB.  Traditioneel ontvangen nieuwe leden uit handen van de VSB-voorzitter het certificaat Waarborgregeling en het VSB-ledenbord. VSB-voorzitter Jan ten Doeschate reikte deze op de voorjaarsvergadering uit aan Wybe Smit van Hendriks stalen bekistingtechniek. HDV Steigerbouw kon deze helaas niet tijdens de VSB-voorjaarsvergadering in ontvangst nemen.

HDV Steigerbouw bestaat sinds 1996 en is een VCA-gecertificeerde specialist op het gebied van steigerbouw, overbrugging en afscherming in de regio Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in nieuwbouw, renovatie, restauratie, scheepsbouw en industrie. Er wordt voornamelijk gewerkt met Allround, Blitz en traditioneel steigersystemen. HDV Steigerbouw is toegetreden tot de sectie Steigerbedrijven van de VSB.

Hendriks stalen bekistingtechniek is al 40 jaar specialist op het gebied van stalen bekistingen. Hendriks stalen bekistingtechniek biedt een breed scala aan diensten aan. Van advies, ontwerp en productie tot aan transport, montage, onderhoud en after-sales op het gebied van wand-, tunnel- en speciaalbekisting en beveiliging. Dit heeft als voordeel dat zij tijdens de verschillende fasen van het bouwproces meedenken, waardoor het rendement van het bouwproject stijgt. Hendriks stalen bekistingtechniek is toegetreden tot de sectie Betonbekisting van de VSB.