De sectie Betonbekistingbedrijven heeft een flyer ontwikkeld waarin tien overtuigende argumenten worden gegeven om met en volgens de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningen (RBO) te werken. Een must voor iedereen die actief is in de betonbouw.

Dagelijks worden projecten ontwikkeld, ontworpen of gerealiseerd waarbij (in het werk gestort) beton een hoofdrol speelt. Betonbekistingen en ondersteuningsconstructies zijn daarbij onmisbare onderdelen om de betonconstructie vorm te geven. Maar hoe weet u of uw betonbekisting- of ondersteuningspartner net zo onmisbaar is als de producten en oplossingen die hij levert?

Die zekerheid heeft u pas wanneer u werkt met een partij die zich houdt aan de spelregels die zijn vastgelegd in de Richtlijn Betonbekistingen en Ondersteuningen. De leden van de VSB-sectie Betonbekistingbedrijven werken volgens deze richtlijn en staan daarmee garant voor kwaliteit, veiligheid en deskundigheid. De sectie gaf een flyer uit met 10 overtuigende argumenten om volgens de richtlijn te werken. De flyer kan hier worden gedownload.