Sectie(s):
Betonbekistingbedrijven
Subsectie(s): 
                            Nee
Leveringsprogramma:

NOE-Bekistingtechniek BV levert onder meer de volgende producten:

Bekistingoplossingen voor civieltechnische bouw
Steeds kortere bouwtijden, steeds krappere prijscalculaties eisen van bouwondernemingen een maximum aan flexibiliteit en improvisatie. Enorme investeringen die snel afgeschreven moeten worden. Bouwondernemingen die met NOE Bekistingtechniek samenwerken profiteren van de totale bekistingoplossingen van een flexibele, en creatieve bekistingleverancier. Het totale denken en handelen van NOE is erop gericht de bouwondernemingen een complete oplossing aan te bieden van hoge kwaliteit en tegen gunstige prijzen.

Wandbekistingen
NOEtop – de paneelbekisting met geïntegreerde gording
NOEtop Alu – een systeem uit het NOEtop bekistingconcept
NOEalu L – de nieuwe norm in handbekistingen
NOElight – innovatief – doordacht – economisch
NOE Top-70 Bekisting voor woningbouw

NOE Trapbekisting voor rechte trappen

NOEplast structuurmatten
De veelvoud aan mogelijkheden aan mogelijkheden om het betonoppervlak vorm te geven is onderverdeeld in houtnerf-, metsel-, natuursteen-, en pleisterstructuren, evenals vrije structuren, gebouchardeerde en antislip structuren. Individueel vormgegeven structuren of volgens speciale klantwens gemaakte vormen geven een indruk van de schier oneindige mogelijkheden, waarmee architecten beton een onverwisselbaar karakter kunnen geven.

Betonbekistingen:
Productie, verkoop, verhuur

Beschrijving

NOE-Bekistingtechniek geeft beton vorm en houdt de kosten binnen de perken.

NOE Bekistingtechniek behoort zowel nationaal als internationaal tot de toonaangevende aanbieders van innovatieve betonbekistingtechniek. Dit succes stoelt op bekistingsystemen, die zich onderscheiden door technische prestaties, flexibiliteit en gebruiksgemak.

NOE is in bijna alle Europese landen met eigen dochterondernemingen, joint-ventures of vertegenwoordigingen aanwezig.

NOE-Bekistingtechniek b.v. Nederland
In 1967 gestart als verkoopkantoor van NOE-Schaltechnik GmbH. In de loop der jaren uitgegroeid tot een geheel zelfstandige bekistingfirma. Centraal in Nederland gelegen, op een knooppunt van snelwegen, kan NOE-Bekistingtechniek b.v. vanuit haar goed geoutilleerde werkplaatsen en complete magazijnen haar klant snel en naar wens leveren.

NOE-Bekistingtechniek N.V. België
In 1997 van start gegaan als dochteronderneming van NOE-Bekistingtechniek b.v., kantoorhoudend in Zaventem. Vanuit het depot te Melle (Gent) wordt de gehele Belgische markt bediend.