Sectie(s):
Hoogwerkbedrijven
Subsectie(s):  Gevelonderhoudsinstallaties
 Donateur:                   Nee
Leveringsprogramma:

Gebouwen zijn niet alleen om in te werken of te leven. Ze zijn ook de weerspiegeling van hun tijd en tonen de technische mogelijkheden van hun bouwers. Gebouwen hebben uitstraling.

Architecten, projectontwikkelaars, adviesbureaus en aannemers maken allen gebruik van deze potentie. Dat leidt vaak tot fraaie ontwerpen en gedurfde gevelconstructies. Wil het gebouw zijn oorspronkelijke uitstraling langdurig blijven behouden, dan zal de gevel goed bereikbaar moeten zijn voor reiniging en onderhoud van glas en andere gevelelementen. Vaak blijkt dan dat aan bijzondere gevels ook bijzondere eisen worden gesteld ten aanzien van de bereikbaarheid. Door hun hoogte bijvoorbeeld, of door opvallende vormgeving. Manntech levert dan een oplossing op maat. Wij zijn al decennia lang actief in de ontwikkeling van hoogwaardige gevelinstallaties. Systemen die een bijdrage leveren aan de uitstraling van het gebouw. Daartoe werken de constructeurs van Manntech vanaf het begin nauw samen met opdrachtgever en architect.

De permanente gevelinstallaties van Manntech voldoen uiteraard aan alle eisen die worden gesteld aan veiligheid, arbeidsomstandigheden, functionaliteit en inzetbaarheid. Bovendien laten ze zich probleemloos aanpassen aan de architectuur van het gebouw. Dankzij de wendbaarheid van de installaties zijn alle geveldelen goed en veilig bereikbaar.

Een sterke eigenschap van onze installaties is dat zij volledig uit het zicht geparkeerd kunnen worden als ze niet in gebruik zijn. Daardoor en dankzij het doordachte ontwerp en uitvoering doen de permanente installaties van Manntech op geen enkele manier afbreuk aan de architectuur van het gebouw. Voor èlk gebouw.

Manntech – vertrouwd met elke gevel!

Gevelonderhoudsinstallaties:
Productie, verkoop, montage

Beschrijving

Manntech ontwerpt en produceert gevelonderhoudsinstallaties voor gebouwen over de gehele wereld. Centraal in het denken en doen van Manntech staan kwaliteit en doelmatigheid zoals blijkt uit de certificaten ISO 9001-2000 en VCA** .

De toepassing van beproefde kerncomponenten waarborgen een constante kwaliteit bij standaard- en speciale installaties. Het productieprogramma omvat standaardmachines voor geringe hoogten en eenvoudige gevels, kraaninstallaties voor grotere hoogten en verspringende gevels, geavanceerde speciale ontwerpen voor uitzonderlijke gebouwen en ladders en werkbruggen.

De modulaire opbouw is een garantie voor constante beproefde kwaliteit door de toepassing van componenten als:

  • lierwerken met exacte kabelgeleiding
  • veilige en nauwkeurige controle voor het het enkel- of meerlagen opwinden van de vier onafhankelijke staalkabels
  • corrosiebestendig door toepassing van roestvast staal of gegalvaniseerd staal, desgewenst geverfd in RAL-kleuren, gondels uit geanodiseerd aluminium.

De ruime standaard uitrusting van de Manntech installaties wordt aangevuld door bijzondere mogelijkheden en door computersturing om gevels met veel verspringingen veilig te kunnen benaderen en om op daken met veel obstakels zonder gevaar te kunnen opereren.