Sectie(s):
Steigerbedrijven
Subsectie(s): 
Donateur: Nee
Leveringsprogramma:

Om de werkzaamheden goed en veilig uit te kunnen voeren, maakt Dutch Steigers BV uitsluitend gebruik van materialen die voldoen aan de eisen van deze tijd en voorzien zijn van de juiste keurmerken. Wij werken met de volgende producten:

Layher Allround steigers
De multidirectionele Layher Allround systeemsteiger is zeer flexibel, eenvoudig en vooral snel te monteren. De unieke, gepatenteerde spiegatverbinding garandeert een snelle montage.

Layher Blitz-steigers
De Layher Blitz-steiger is een veelzijdig steigersysteem dat voor elke situatie een oplossing biedt. Dit betekent veiligheid bij het (de)monteren op elke bouwplaats, onder alle omstandigheden.

Aluminium rolsteigers

Tube Lock

Steigerbouw (stalen steigers): 
Verhuur, montage
Rolsteigers Verhuur, montage
Systeemsteigers (aluminium) : Verhuur, montage
Ondersteuningsconstructies: Verhuur, montage

Beschrijving

Dutch Steigers B.V., gevestigd te Amsterdam, staat al sinds 1984 garant voor het professioneel verrichten van activiteiten op het gebied van steigerbouw, het aannemen van projecten op het gebied van steigerbouw, alsmede het verhuren en verkopen van diverse steigersystemen.

Dutch Steigers BV heeft ca. 48 personen in dienst. Om met een minimale bezetting een maximaal effect te bewerkstelligen werken bij Dutch Steigers BV flexibele, zelfstandige en uiterst vaardige mensen. Alle medewerkers hebben een, op hun functie gerichte, goede theoretische en /of praktische opleiding c.q. ervaring. Wanneer het noodzakelijk dan wel wenselijk is voor het functioneren van het bedrijf dan wel het functioneren van een individuele werknemer binnen het bedrijf zorgt de Directie voor een passende cursus c.q. opleiding.

Machines, materialen en gereedschappen die nodig zijn voor het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk zijn van uitstekende kwaliteit en worden getest middels VGM- richtlijnen (Arbo).

Iedere opdracht wordt, in overleg met opdrachtgever, nauwgezet ingepland waarbij zoveel mogelijk aan de wensen van de opdrachtgever wordt voldaan. Wanneer er, door wat voor omstandigheden dan ook, niet aan het vooraf geplande schema kan worden voldaan, wordt er een oplossing gezocht waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Om bovenstaande zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, zijn de verantwoordelijkheden duidelijk gedefinieerd.