Sectie(s):
Betonbekistingbedrijven
Subsectie(s): 
 Donateur:                   Nee
Leveringsprogramma:

Wandbekisting/ Vloerbekisting / Klimbekisting / Veiligheidssystemen.

Wandbekistingen:
Paneelbekistingen, schoonwerkbekistingen, lichtgewichtpaneelbekisting, ronde wanden, enkelzijdige bekisting, kolombekisting.

Vloerbekistingen:
Ondersteuning voor i.h.w.g. vloeren, breedplaat/bollenplaatvloer/airdeck ondersteuning, paneel vloerbekisting, staxo torens t.b.v. ondersteuning van  zware vloeren en lasten.

Klimbekistingen:
Werk- en veiligheidssteigers voor kernen en gevels. automatische klimbekisting, kraanafhankelijke klimbekisting, geleide klimbekisting en schacht klimbekisting.

Veiligheidssystemen:
Veilig werken met bekisting door werkplatform Xsafe plus, laddersystemen XS, randbeveiliging met veiligheidshekjes XP en trappentorens.

Diensten:

  • Engineering en statische berekeningen
  • 3D tekeningen en BIM
  • Transport
  • Projectbegeleiding
  • Bekistingscoördinatie
  • Materiaalservice
  • Voormontage service en demontage

Beschrijving

Uit passie voor oplossingen.

Aandachtig luisteren, zich verplaatsen in de wereld van de klanten, alle aspecten leren begrijpen en verder denken. Het is deze passie om zich niet met de eerste de beste oplossing tevreden te stellen, maar te blijven sleutelen tot een echt pluspunt voor onze klanten is ontstaan. Met name binnen de mondiale concurrentie vormen deze een fundament dat de basis legt voor de ontwikkeling en verkoop van hoogwaardige bekistingsoplossingen. Van de eerste planning tot en met de betrouwbare uitvoering op de bouwplaats: wij helpen onze klanten om nog efficiënter, beter en veiliger te bouwen.Doka biedt bekisting oplossingen voor alle bouwtoepassingen: wooncomplexen, wegenbouw, de uitbreiding van de energievoorziening of de bouw van het hoogste gebouw ter wereld. Voor elk bouwproject en elke uitdaging zijn bekistingssystemen en -componenten beschikbaar. Dankzij de modulaire opbouw, kunnen deze perfect op elkaar worden afgestemd. Zo bespaart u materiaal, tijd en kosten op de bouwplaats. Dit creëert belangrijke voordelen en meerwaarde. Gewoon een stap vooruit!

Over Doka
Doka is één van ’s werelds toonaangevende bedrijven voor de ontwikkeling, productie en distributie van bekistingstechnologie voor gebruik op alle terreinen van de bouwsector. Met meer dan 160 verkoop- en logistieke faciliteiten in meer dan 70 landen, heeft de Doka Groep een zeer efficiënt distributienetwerk dat ervoor zorgt dat materiaal en technische ondersteuning snel en professioneel kan worden geboden. De Doka Groep is een bedrijf van de Umdasch Groep en heeft wereldwijd meer dan 6.500 medewerkers. De Nederlandse dochteronderneming Doka Nederland is gevestigd in Oss.