Sectie(s):
Steigerbedrijven
Subsectie(s): 
 Donateur:                   Nee
Leveringsprogramma: Stalen steigers
Steigerbouw (stalen steigers):             
Verhuur, montage

Beschrijving

De Steigerspecialist BV verhuurt, verkoopt, monteert en demonteert steigersystemen die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veilig-heidseisen. Wij staan dan ook voor uiterst veilige, professionele steigerbouw die betaalbaar is. Gespecialiseerd in alle soorten steigers op elk niveau! Wij werken snel en gaan voor 100% bedrijfszekerheid. Wij zijn inzetbaar bij onder andere:

  • renovatie;
  • schilderwerken;
  • stuc en metselwerken;
  • gevelisolatie;
  • fabrieken

Voor bedrijven

Wanneer u kiest voor De Steigerspecialist BV werkt u met een betrouwbare, meedenkende partner. Voor kleine en grote klussen op grote of kleine hoogtes wij zijn op elk gebied professioneel ingesteld.

Jarenlange ervaring, expertise en specialisme in ons vakgebied heeft geleid tot de succesvolle afronding van meerdere grote projecten. Bij deze projecten kunnen wij een volledige ondersteuning bieden waarbij continu onze specialisten aanwezig zijn om te werken aan veilige en betrouwbare steigerwerken.

Voor particulieren

Wanneer u aan het klussen bent in en om uw eigen huis kunt u er achter komen dat alleen een ladder niet voldoende is bij uw uit te voeren werkzaamheden. Het is dan ook vaak handig en vooral veilig een steiger te gebruiken. Deze is stabiel en kan vaak beter bij plekken komen waar uw ladder niet toereikend is.

Een steiger kan helemaal worden aangepast naar uw eigen eisen en/of wensen en wij adviseren u hier natuurlijk in. Zo kan een steiger ook water- en winddicht gemaakt worden zodat u tijdens slecht weer toch nog kunt werken. De steiger die voor u wordt gemaakt voldoet compleet aan de door VCA opgestelde veiligheids- en kwaliteitseisen. Veiligheid gaat natuurlijk voor alles!