Sectie(s):
Hoogwerkbedrijven
Subsectie(s): 
Rolsteigers, Systeemsteigers, Hoogwerkers
                            Nee
Leveringsprogramma: Aluminium rolsteigers, vouwsteigers en systeemsteigers; hoogwerkers en maatwerkoplossingen voor veilig werken op hoogte. Verder keuring & reparatie van rolsteigers en hoogwerkers.
Hoogwerkers: 
Ontwerp, productie, verkoop
Rolsteigers: Ontwerp, productie, verkoop
Systeemsteigers (aluminium): Ontwerp, productie, verkoop

Beschrijving

Betrouwbare partner sinds 1901

Custers Hydraulica BV stelt zich al meer dan 100 jaar op als een partner waar andere bedrijven op kunnen bouwen; de geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1901.

Specialist in aluminium steigers en hoogwerkers

In de loop der jaren hebben wij ons toegelegd op de productie en verkoop van aluminium steigers en hoogwerkers. Die leveren wij aan een zeer diverse klantenkring.

Sterk in maatwerk

Voldoen onze steigers of hoogwerkers niet helemaal aan uw specificaties? Geen enkel probleem. Omdat wij onze producten in eigen beheer ontwikkelen en vervaardigen, is maatwerk bij ons altijd mogelijk.

Productie in eigen land

Wij produceren onze steigers en hoogwerkers in onze eigen fabriek in Venray. Hierdoor kunnen wij instaan voor de kwaliteit en snel en flexibel inspelen op de wensen van onze klanten.

Gecertificeerde kwaliteit

Voor de fabricage van onze producten maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Al onze bedrijfsprocessen en producten voldoen bovendien aan de belangrijkste normen.

Ook voor service & onderhoud

Ook na de aanschaf staan onze medewerkers graag voor u klaar. Voor reparaties, onderhoud, keuringen en andere vormen van service hebben wij een eigen serviceafdeling.