Sectie(s): Hoogwerkbedrijven
Subsectie(s): 
Rolsteigers, Systeemsteigers, Ladders en trappen, Gevelonderhoudsinstallaties
Donateur                            Nee
Leveringsprogramma: Rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen, gevelsteigers, hangbruggen, ladders, vouwladders, trappen, zoldertrappen, maatwerk, keuring, reparatie & montage.
Rolsteigers:  
Productie, verkoop, verhuur, montage
Systeemsteigers (aluminium):
Productie, verkoop, verhuur, montage
Ladders & trappen: Productie, verkoop
Hangbruginstallaties:
Productie, verkoop, verhuur, montage
Ondersteuningsconstructies:
 Productie, verkoop
Gevelonderhoudsinstallaties:
 Productie, verkoop, verhuur, montage

Beschrijving

De ASC Group ( Aluminium Scaffolding Company ) is de overkoepelende organisatie van vd Heuvel Alu Products. De ASC Group heeft nog meerdere Aluminium en niet-aluminium groeperingen onder zich welke allemaal één gezamenlijk doel hebben : Het bieden van service,kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid en dit allemaal onder één dak.

Met onze kwaliteitsproducten zijn wij al sinds 1994 op de markt. Met merken als o.a. vd Heuvel, ASC, HT, Euro,All-Carrier, Quick-lock enz. hebben wij een statement in de aluminium klimmaterialen gemaakt over de gehele wereld. Via ons dealernetwerk zijn onze spullen overal en in een breed gamma te verkrijgen.

U vindt onze producten alleen in het topsegment van de markt, alleen te verkrijgen bij de professionele verhuur- en verkooppunten, maar uiteraard tegen de beste prijs/kwaliteitsverhoudingen. De oprichters van onze groep en merknamen zijn mensen uit de praktijk welke deze praktijkervaring omgezet hebben in degelijke maar simpele producten voor de uiteindelijke gebruiker. Dit in combinatie met duidelijke erkenning en innovaties.

Wij beschikken al over vele dealers, joint ventures en eigen vestigingen over de hele wereld, maar zijn altijd nog op zoek naar meerdere vakmensen welke onze producten willen vertegenwoordigen. Waar wij wel voor waken is dat dealers nooit te dicht bij elkaar zitten om overaanbod te voorkomen. Wij staan voor onze dealers en zullen deze ook aan alle kanten ondersteunen en begeleiden.
Onze groep heeft alles in eigen huis zoals de ontwikkeling, design, berekeningen, keuringen, eigen productiefaciliteiten, reparatie en onderhoud tot aan de servicedienst en aftersales.