Sectie(s):
Steigerbedrijven
Subsectie(s): 
Donateur                            Nee
Leveringsprogramma:
Armonta levert professioneel bouwmaterieel als steigers, bouwliften, verpakkingsmateriaal en bouwplaatsinrichting. Met behulp van het materieelboek op de website krijgt u een overzicht van het verkrijgbare aannemersmaterieel.
Steigers (stalen):   Verhuur, montage
Bouwliften Verhuur, montage

Beschrijving

Armonta (VCA**) is gespecialiseerd in het met u meedenken hoe u het best uw project in de steigers kunt zetten. Denk daarbij niet alleen aan een gevelsteiger maar juist ook aan tijdelijke ondersteuningen. U kunt Armonta natuurlijk inzetten voor het (de)monteren van uw project. Maar de echte kennis van Armonta zit in het adviseren en de volledige engineering van complete projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitwerken van stempelplannen, het inzetten van steiger ter ondersteuning of juist het engineeren van zwaarlastondersteuningen.

Natuurlijk werkt Armonta conform de huidige wet- & regelgeving. Dankzij de directe link met KLOP kan Armonta beschikken over een direct inzetbare materieelvloot. Zodoende kunnen wij niet alleen kleine, maar juist ook zeer grote projecten snel, efficiënt & veilig uitvoeren.