Donateur: Ja

Beschrijving

Argos Packaging is een betrouwbare importeur/groothandel van verpakkingen. Argos importeert en distribueert diverse verpakkings- en beschermingsmaterialen vanuit de hele wereld. In de loop der jaren hebben wij een groot nationaal en internationaal netwerk met een enorme marktkennis opgebouwd. Dit stelt ons in staat uw aanvragen en opdrachten op een snelle en adequate wijze naar uw wens te verwerken.

Door ons directe contact met onze fabrikanten blijven wij continu op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en producten. Argos Packaging blijft altijd alert op de kwaliteit zowel van de producten als van onze dienstverlening. Argos Packaging is gecertificeerd volgens BRC-IOP en ISO:9001.

Argos Packaging… what’s in a name?
Volgens de overlevering is Argos de naam van een reus uit de Griekse mythologie. Zijn bijnaam was ‘Panoptes’, ‘die alles ziet’. Het is een naam die we met ere dragen. Want net zoals het lichaam van Argos bedekt moet zijn geweest met wel honderd ogen, zo is het ook in onze branche zaak om continu, overal en altijd, te blijven rondkijken. Er zijn immers weinig branches met zo’n diversiteit als die van verpakkingen. Die ook nog eens wereldwijd worden gefabriceerd. Met een leverancier als Argos heeft u de zekerheid dat u van het internationale spectrum aan verpakkingen de beste oplossingen binnen handbereik heeft.

Levering: Hoe snel wilt u het hebben?
Als er iets is waarop u niet wilt wachten, dan is het wel een verpakking. Daarom zet Argos Packaging vaart achter uw bestelling. Slagvaardigheid is nu eenmaal een kenmerk van onze organisatie. De lijnen met toeleveranciers zijn kort. En bovendien voorzien we ook in warehousing. Verpakkingen die u nog niet nodig heeft, blijven op afroep in ons magazijn. Het transport verzorgen wij met ons eigen vervoer of met een van onze vaste transportbedrijven.

Marktgebieden: Van drie markten thuis
In elke branche zijn verpakkingen nodig. Argos Packaging houdt het overzichtelijk. We zijn sterk in een aantal specifieke branches:

  • handel en industrie (waaronder industrie algemeen, de verpakkingsgroothandel, wasserijen en schoonmaakbedrijven);
  • food, agri en sierteelt (waaronder groente- en bloementelers, foodfabrikanten en de foodgroothandel);
  • bouwnijverheid (waaronder de bouw- en ijzerwarengroothandel, steigerbouwers en zeilmakerijen).