Sectie(s): Hoogwerkbedrijven
Subsectie(s):  Rolsteigers, Systeemsteigers, Ladders en trappen, Hangbruginstallaties
Donateur                            Nee
Leveringsprogramma: Rolsteigers, vouwsteigers, steigersystemen, gevelsteigers, hangbruggen, ladders, vouwladders, trappen, zoldertrappen, maatwerk, keuring, reparatie & montage.
Rolsteigers:   Productie, verkoop, montage
Systeemsteigers (aluminium): Productie, verkoop, montage
Ladders & trappen: Productie, verkoop, montage
Hangbruginstallaties: Productie, verkoop, montage

Beschrijving

Altrex: een merknaam die internationaal al ruim 60 jaar garant staat voor veiligheid, verantwoordelijkheid en vernieuwing.

Breed assortiment met kwaliteit, service en garantie

Professionals die topkwaliteit eisen om veilig op hoogte te werken kiezen voor Altrex. Of het nu gaat om rolsteigers, vouwsteigers, gevelsteigers, hangbruggen, ladders, vouwladders of trappen. Een compleet assortiment met de kwaliteit, service en garantie die van een A-merk mag worden verwacht. Met producten die zijn ontwikkeld door mensen met veel kennis en ervaring. Mensen die weten wat de gebruiker nodig heeft om veilig en comfortabel op hoogte te kunnen werken. Ook voor speciale constructies of bijzondere situaties heeft Altrex de specialisten in huis om maatwerk te bieden.

Kortom: Altrex is voor elke klimoplossing het juiste adres. Wie voor veilig werken op hoogte kiest, kiest voor Altrex. Vandaar: Relax. Het is een Altrex.